top of page

Made in Denmark

Opdateret: 4. jan. 2021

Noget af det allerfedeste ved vintagetøj er ved at gå op for mig!!! Jo jo de helt unikke og bæredygtige aspekter tager selvfølgelig fortsat førstepladsen 🏆


Men men men!! Forleden imens jeg hængte en masse nye fund på plads, gik det op for mig, hvor mange af de her stykker tøj, der faktisk er “made in Denmark🇩🇰”. Det er nostalgi på højeste plan, for det ser man ikke i NOGET nyt tøj længere. Når jeg ser det label med made in Denmark, bliver jeg helt varm om hjertet og prøver at forestille mig, hvordan tøjproduktionen og fabrikkerne fungerede i gode gamle dage 🥰 Hvordan der var tid til en snak og en tår kaf, hvordan der mon lugtede, hvilken dansk dialekt medarbejderne mon havde, og om de fik en sludder for en sladder over middagspausen med en hjemmesmurt rugbrødsmad i hånden😌💭 åh gid det kunne blive sådan igen 💜💜💜 måske! Måske en eller anden dag langt ude i fremtiden er vi forbrugere villige til at betale dét ekstra for det. Men så længe vi ikke er, kan vi blive ved med at kigge på “made et eller andet sted der er alt for langt væk både fysisk og mentalt”. Well well det er hvert fald virkeligheden lige nu. Jeg synes nu, det andet kunne være lidt sejere ♻️🇩🇰

Comments


bottom of page