top of page
foredrag

Foredrag om bæredygtigt tøjforbrug

Jeg har længe haft en passion for at sprede budskabet om et mere bæredygtigt tøjforbrug, tips til hvad man kan gøre, samt værdierne der findes i genbrugstøj. Derfor gik der ikke længe efter launch af Fred Found It, før jeg brændte for at komme endnu længere ud og fortælle. Fortælle om den nuværende tøjindustri og dens negative effekt på vores miljø og klima. Fortælle hvorfor en del af lønsingen kan findes i vintagetøj. Fortælle hvorfor vi SKAL ændre adfærd og inkorporere bæredygtighed i vores forbrug. 

 

 

Jeg skræddersyr oplægget efter behov og målgruppe. Det er altså tilpasset, hvad end det afholdes på en skole, en arbejdsplads, et privat arrangement eller noget helt fjerde.

 

Alt i alt ønsker jeg at inspirere og sprede vigtige budskaber, som mine lyttere både kan relatere til, men også lære af.

"Tusinde tak for at gøre aftenen mega fed. Du er meget inspirerende"

- Caroline, deltager

KONTAKT

Tøv ikke med at kontakte mig for en helt uforpligtende snak om, hvorfor et foredrag kunne være relevant hos jer, samt hvordan foredraget skal bygges op, så det passer til netop jeres behov og målgruppe.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Tak for din besked!

foredrag om bæredygtigt tøjforbrug
bæredygtigt tøj

Jeg holdt i november 2021 foredrag for Tønder Gymnasium i forbindelse med deres Fem Fede Dage med fokus på bæredygtighed.

"Vi har haft fornøjelsen at samarbejde med Frederikke, som har holdt et inspirerende foredrag om tøjindustrien og genbrugstøj. Hun kom med et oplæg der var fangende, med skræmmende facts om tøjindustrien og hvordan man som hende kan blive bedre til at købe genbrug. Frederikke har en medrivende energi og en kæmpe passion for emnet, som stråler ud af hende. Udover hendes foredrag sammensatte hun også 12 forskellige styles af genbrugstøj hun ikke selv havde udvalgt, og var med til at få gæsterne til at finde muligheder i det tøj der var til rådighed for hende. Vi har været utrolig glade for at have hende til vores event og vi kan også høre at vores gæster var meget tilfredse og fandt stor inspiration i hendes foredrag."

- Ann-Sofie & Zehra, arrangører

Jeg holdt i oktober 2022 foredrag for Bjerringbro Gymnasium & HF i forbindelse med deres temauge med Bæredygtig Business.

foredrag verdensmål
foredrag bæredygtig mode
foredrag genbrug
foredrag bæredygtigt tøjforbrug

Jeg holdt i december 2021 foredrag for AOF Storkøbenhavn i forbindelse med deres Grøn Festival.

Jeg holdt i november 2020 foredrag til et genbrugsevent og -modeshow i Byens Hus i Roskilde.

Jeg holdt i november 2020 foredrag for Gudenaadalens Efterskole.

"Frederikke mødte oplagt ind en sen mandag i det midtjyske som et frisk pust fra København. Hun fortalte levende og engageret til efterskoleholdet om sin virksomhed, der har bæredygtigt tøjforbrug som omdrejningspunkt. Budskabet gik klart igennem og eleverne fik helt klart noget med derfra, som de kunne reflektere over ift. fremtidigt tøjforbrug."

- Lisa Laycock, lærer

bottom of page