top of page

PRIVATPOLITIK I

FRED FOUND IT

Bearbejdelse af data

Fred Found It er ansvarlig for bearbejdelsen af personlig data. Personlig data, Fred Found It indsamler, registrerer og opbevarer i forbindelse med levering af det købte produkt, vil ikke blive delt med eller set af andre end personer i Fred Found It.

 

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig eller en anden. Når du køber produkter her, eller kontakter mig via denne hjemmeside, indsamles og behandles en række sådanne informationer. Alle informationer er informationer, som du selv giver i forbindelse med kontakt, køb eller efterfølgende rådgivning.

Disse oplysninger kan være, men er ikke begrænset til: Navn, adresse, telefonnummer, og e-mail.

 

Sikkerhed

Der er truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig, kontakte dig, levere det købte produkt, samt registrere dit køb og betaling.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 

 

Videregivelse af oplysninger

Oplysningerne vil ikke blive solgt eller på anden vis videregivet til tredjemand uden dit samtykke, med mindre dette er krævet i henhold til lovgivning. Der benyttes få tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: fredfoundit@gmail.com

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Fred Found It
 

bottom of page